Ön a(z) 2800474 . látogató 2004.08.01. óta.

Lukácsházi tározó zöldszám munkaidőben: 8:00-16:00 06-80/630-013

Lukácsházi tározó

Tájékoztató a vörösiszap katasztrófáról

A Közszféra Állásportálja

Összefogás a tiszta Magyarországért akciónap

 

Állásajánlat

A Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (8000 Székesfehérvár, Balatoni út 6.) pályázatot hirdet műszaki igazgatóhelyettes főmérnök közalkalmazotti munkakör betöltésére határozatlan időre.

A műszaki igazgatóhelyettes főmérnök feladata: irányítja, koordinálja és ellenőrzi a vezetésére bízott szakágazati osztályok és szakaszmérnökségek munkáját. (vízgazdálkodás, vízkárelhárítás, víziközmű, informatika, laboratórium). Ár-és belvízvédekezés, valamint vízminőségi  kárelhárítás esetén ellátja a központi védelemvezető-helyettesi feladatokat.

Pályázati feltételek:

  • Szakirányú egyetem, vagy főiskola
  • Legalább 5 év vízügyi területen szerzett szakmai gyakorlat
  • Vizek kártételei elleni védekezési tapasztalat
  • Legalább 5 év vezetői gyakorlat
  • Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek

Bérezés a Közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény előírásai szerint.

A pályázathoz benyújtandó: szakmai önéletrajz, az igazgatóság műszaki tevékenységének vezetésével kapcsolatos elképzeléseinek rövid összefoglalása (maximum 2 oldal), iskolai végzettséget, egyéb szakirányú képzettséget igazoló dokumentum másolatok, nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul.

A munkakör betöltésének feltétele a vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása, valamint erkölcsi bizonyítvány benyújtása.

A pályázat benyújtásának határideje: 2009. december 4.
A pályázat elbírálásának határideje: 2010. január 31.

A pályázatot zárt borítékban „műszaki igazgatóhelyettes” megjelöléssel az alábbi címre kell benyújtani: KÖDU-KÖVIZIG 8000 Székesfehérvár, Balatoni út 6. Igazgatási és Munkaügyi Osztály.

2009. november 13.

vissza a hírekhez